Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2008 22:37 - Знак, който вещае огромни промени
Автор: ve6terkata Категория: Други   
Прочетен: 731 Коментари: 0 Гласове:
0



Китайски дракон се появява в центъра на Млечния път

На 27 август 2005 година, немската обсерватория показа снимка на NGC 6559, която наподобява „ефирно изглеждащ китайски дракон” [1]

imageimage imageimage
NGC 6559 (spaceflightnow.com) Gemini Observatory Images (gemini.edu)

„NGC 6559 е част от по-голям регион от формиращи се звезди в южната част на съзвездието Стрелец. Тъмата част, която наподобява на дракон, е предизвикана от студен прах, които абсорбира окръжаващата радиация от водороден газ. Той блести с червена светлина, което се дължи на йонизирането от близките звезди. Този регион от звезди лежи на по-малко от един градус от известната мъглявина Лагуна (М8) и се намира на около 5000 светлинни години от центъра на галактиката Млечен Път. На това разстояние, дължината на облака (по диагонал на снимката) е около 7 светлинни години.” [1]

Снимката е направена с помощта на Gemini Multi-Object Spectrograph (GMOS) през първата половина на 2005 година. [2]

Китай е дома на легендите за китайски дракони. През хилядите години китайският народ разглежда себе си като потомък на китайските дракони. В китайската история има голям брой записки, които са за съществуването на драконите. В будистките свещени текстове се говори за осемте групи на небесните дракони. Всъщност що се отнася до легендите, двама от древните китайски крале били тясно свързани с китайските дракони. Единият от тях най-вероятно е бил кръвен роднина на китайски дракон.

Съгласно „Библиография на китайските крале и императори” (帝王世紀), Шънонг (神農) или императора Ян (炎帝) живели преди около 5000 години и учели древния китайският народ на земеделие. Всъщност името Шънонг означава „божествен фермер”. Майка му била наречена Ретци. Тя била съпругата (принцесата) на Шаодиян. Един ден, когато била на излет в Хуъянг, видяла китайски дракон да лети над главата й. В този момент почуствала, че в утробата й започва да расте живот. След като се върнала от излета родила Шънонг.

Съгласно сутрата Планинско Море (山海經) - най-известният китайски мит, в голяма битка с Чи Ю (древен китайски варварин) в Жиджу, Хуан Ди (黃帝) заповядал на дракона Уинг (китайски дракон, господар на водата) да донесе буря над Жиджу, за да отблъсне мъглата. Съгласно „Хуанандзи” (淮南子)”, когато Хуан Ди се възкачил на трона, дошъл син китайски дракон, който му се поклонил. Според „Записки на великия историк” (史記) Сиам Куан, първият систематичен исторически китайски текст, китайски дракон дошъл за да вземе Хуан Ди и отлетял в небето, когато той завършил култивационната си практика. Когато се качил на дракона, около 70 от неговите дворски поданици, които не искали да се разделят с него също се опитали да се качат на дракона. Някои искали да се хванат за мустаците му. Въпреки това драконът се отърсил от всички и останали да гледат със сълзи на обите как Хуан Ди се възнася към небето, качен върху дракона.

Неотдавна някой направил снимка на тибетското плато - покрива на света - от самолет. На снимката се вижда огромен китайски дракон, което доказва съществуването им. Но поради изчезването на морала на хората, тези божествени същества рядко се появяват пред нас.

Небето и Земята претърпяват огромна промяна. Великият бог, който завърта Колелото, сега е в човешкия свят, коригирайки и пречиствайки цялата Вселена, включително и човешката сфера. Злият черен дракон, който представлява спектъра на злата Китайска комунистическа партия вече е посечен. Към 1 септември 2005 година, повече от 4,2 милиона души са се отказали, отрекли са се от злата Китайска комунистическа партия. Вероятно регионът, с образа на дракон в Млечният Път, е знак на предупреждение, към онези, които не са скъсали връзките си с Китайската комунистическа партия и че времето, което боговете са ви дали да се откажете от Китайската комунистическа партия изтича.

Джу Кшин / PureInsight.org



Тагове:   знак,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ve6terkata
Категория: Други
Прочетен: 181524
Постинги: 59
Коментари: 39
Гласове: 859
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол