Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2008 16:08 - Първо е било словото
Автор: ve6terkata Категория: Други   
Прочетен: 1393 Коментари: 0 Гласове:
0



Едни изобретяват вечният двигател-други велосипеда, А докторът на техническите науки от Ижевск Виктор Пликин-устройството на света. Не го приемайте за шега. Това му носи званието академик от Международната академия по информация и пет международни сертификата за фундаментални открития.

Сериозната наука се опитва да обясни феномена на предсказанията по различен начин. Но досега удовлетворителен отговор няма. Мишел Нострадамус, Ана Аделаида, баба Ванга, други прорицатели – кой така точно им показва бъдещето? Или Саи Баба, живеещият в Индия „жив бог”, който въпреки физичния закон за съхранение на материята материалириза от „нищото” пред очите на зрителите свещени талисмани, древни монети, скъпоценни украшения и свои фотографии, обладаващи целителна сила. Свое разбиране за тези явления предлага Виктор Пликин.

Всичко започнало преди много години, когато студентът Пликин бил на практика в един от ижевските заводи. Прозорците на лабораторията гледали към градското езеро. През него той видял следата оставена от речният трамвай. Гледката била повече от обикновенна, затова веднага забравил за нея. Но, тръгвайки си, отново погледнал в прозореца. И се вкаменил. Същата следа си била на същото място въпреки, че катера го нямало отдавна. По всички закони на физиката не би могло да бъде, но било факт – пред очите му. Много ли са хората които ще се замислят над това, да го разберат? Може би, един на сто хиляди. Един от тях се оказал Пликин. И това предначертало съдбата на изследователя.

За две бутилки водка купени със слабата стипендия, водачът на катера отново подкарал машината. И всичко се повторило – водата съхранила информацията почти денонощие. Следващите опити продължили в лабораторията. Тази следа станала прочута. Показали я в телевизионно предаване в Останкино за откритието на учения. Благодарение на него поканили Пликин да чете лекции в един от американските университети.

Но това станало скоро.

"Тогава,преди четиринадесет години,-спомня си Виктор Дмитриевич-имах достатъчно ум да мълча за зародилите се съмнения и наченати изследвания. Разбирах, че може просто да ме обявят за психар. Като материалист, аз и сам се боях да мисля за друго, различно устройство на света, но като изследовател все повече се убеждавах в присъствието на един организиращ елемент във Вселената."

В това той не е оригинален. Вече повече от две десетилетия световната физика намира все нови и нови доказателства за съществуването на този организиращ елемент. Така че, Пликин е един от многото, просто е направил крачка повече от другите. Дори семейството му 14 години не се досещало за неговия втори живот. От 9 до 18 часа течали опити в лабораторията-разбивал, съединявал, бомбардирал веществата, а от 18 до 23 се наслаждавал на умствена работа-съединявал научната логика с духовни размишления. И получил първият поразителен резултат: за да постигнеш до законите на времето и вечността, не е нужно да строиш циклотрони, да провеждаш скъпоструващи експерименти. Трябва да се изучава водата-информационна основа на биологическия живот.

Неслучайно две трети от повърхността на Земята са покрити с океани, а самите ние се състоим от 82 % вода. Именно водата ни опазва, разлага вредните вещества и отрови, не заради някакви особенни химични свойства, а само благодарение на съдържащата се в нея информация за деструктуриране на другите вещества. Най-могъщото съдържание на информация е в кръвта. Когато човек запоне да мисли, мозъкът му натежава. Активно му се прелива кръв. А съзнанието на човека, уверява Пликин, се намира извън мозъка и тялото. Мозъкът-това е само система за управление на физическото тяло и канал за връзка между човешкия организъм и неговото съзнание което се явява част от информационно-енергийното поле на Земята. Където, както вече е многократно доказано от много изследователи, едновременно съседствуват миналото, настоящето и бъдещето.

Информационно-енергийното поле-като съзнание на нашата планета, съдържа в паметта си всичко, което е било, което е и ще бъде. За всяка случка, за всеки човек. Но нашата планета е само прашинка от Вселената. И съзнанието на планетата е свързано с още по-голямо хранилище на информацията – съзнанието на Вселената. Човек по принцип може да използва такива „банки от данни”. И ги използва. Именно с това се обяснява интуицията-предчувствие за опасност. А интуицията владее всеки в повече или по-малко. Важното е едно: как по-леко може да се включи мозъка към информационно-енергийното поле? Този процес се обезпечава от кръвта. Ето защо нито размерите, нито тежината, нито площта на кората на главният мозък, нито външният вид на гънките, нито тяхната бройка свидетелстват за наличието на по-особен ум. А дозира постъпването на информацията, доказва Пликин, не кой да е, а сам Бог.

Тези думи не се вписват много в манталитет на съвременен изследовател. Но работата не е в названието на явлението, а в неговата същност. Неотдавна група учени от САЩ под съвсем друга ориентация публикува изводи за съществуването на Твореца. Пликин отива по-далеч като създава компютърен модел на Вселената.

Съгласно неговата хипотеза, в центъра на вселената се намира Вселенският разум. Бог-по представите на вярващият човек, а съзидаващо и управляващо ядро-по научна терминология. А по-простичко казано, своеобразен енергиен реактор, мислещ и всесилен. От него излизат затворени информационно-енергийни потоци. Те, в съответствие със зададената програма, преминават през цялата Вселена, „опаковат” се като вещество – газ, течност, минерал, метал. Енергията се превръща в материя, което не противоречи на законите на физиката. Така че, всичко съществуващо, в това число и съзнанието на живите същества са производни на три начала – вселенски разум, информация и енергия.

Навярно ще се намерят хора които да оспорят модела на Пликин. В спора се ражда истината. Само че, в модела на Пликин лесно се обясняват явления, причислени от съвременната наука като аномалии. Например, защо всички планети от Слънчевата система се въртят около себе си на една страна, а Венера на противоположната? Или защо Уран е „обърната” планета? И защо Луната, както неотдавна изчислили американските учени, ежегодно се отдалечава от Земята с три сантиметра? Същността на явлението е в сложният път извършван от небесните тела под въздействието на информационно-енергийните потоци. Такъв механизъм е заложен във всички вещества, основата му е – същата тази информация и енергия.

Този механизъм е заложен и в живите същества. Ето защо човек не започва живота си с раждането и не завършва със смъртта. Модела на Пликин потвърждава съществуването на душата в друг свят. Животът е вечен. Сменя се само нашата телесна обвивка. И човек трябва да използва всяко земно съществуване за придобиване на нова степен духовност. С това се обяснява и феномена Саи Баба, който, по негови думи живее вече девети живот. На него му е открит достъпът до кодова информация във Вселената и му е предоставен дар да „опакова” енергията във вещество. Но само за този който носи добро. Така че, за да бъде достигнат достъпа до информацията от прорицатели, те трябва да са достигнали духовна висота и да са посветили себе си в служба на хората. И този път на никого не е забранен.
mysticolors.com



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ve6terkata
Категория: Други
Прочетен: 181145
Постинги: 59
Коментари: 39
Гласове: 859
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол