Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2008 20:47 - НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗАГАДКА Е ВЪПРОСЪТ ЗА ПРОИЗХОДА НА ЧОВЕКА
Автор: ve6terkata Категория: Други   
Прочетен: 3510 Коментари: 2 Гласове:
0



МАЙКЪЛ КРЕМО: ЧОВЕЧЕСТВОТО Е БИЛО НА НАЙ-ВИСОКОТО НИВО, СЕГА Е ДЕВОЮЛИРАЛО. imageМайкъл Кремо е роден на 15 юли 1948 г. в САЩ. Автор е на няколко книги, превърнали се в световни бестселъри. Канен е за лектор от Кралския британски институт за разпространение на научни знания, от Руската академия на науките, от Дарвиновия музей в Москва и от много други университети в цял свят. 59-годишният изследовател е един от най-продаваните автори в цял свят. На български език са преведени книгите му “Тайната история на човешката цивилизация” и “Човешката деволюция”, в които авторът застава срещу известната теория на Чарлс Дарвин за произхода на човека.

Майкъл Кремо твърди, че има физически доказателства, които противоречат на теорията на Дарвин за човешката еволюция. Тези факти е събрал в книгата “Тайната история на човешката цивилизация”. Дарвинистите казват, че хора като нас са се появили преди 100 хиляди години, а преди това е имало примитивни предшественици на човека. Събраните от Кремо множество доказателства показват, че хората са съществували от самото начало на възникване на живота на Земята. Тази гледна точка можем да открием в много от религиозните традиции в света. Подобно нещо твърди Библията, древните санскритски писания на Индия, Коранът и т.н. Показвайки всички тези доказателства, че човекът съществува от самото начало на възникване на живота на Земята, Кремо дава отговор на въпросите, свързани с произхода на човека, в книгата си “Човешката деволюция. Ведическа алтернатива на Дарвиновата теория”. В нея той казва, че ние не сме еволюирали от материята, а сме деволюирали от нивото на чисто съзнание.

Ние живеем в един многопластов Космос

В първото ниво доминира обикновената материя – това е нивото, на което се намираме в момента. Отвъд това е нивото на Космоса, в който доминират фините умствени енергии, обитавано от същества, които хората наричат полубогове, астрални същества, ангели. Отвъд това пък е нивото на Космоса, в който преобладава чистото съзнание. То е индивидуално, т.е. Всеки човек има личностно съзнание. Кремо твърди, че ако станем егоистично настроени, ако обичаме себе си повече от всичко останало, ние слизаме на по-ниските нива на Космоса и тогава ни покриват енергията на ума и материята. Това има предвид под деволюция. С други думи, ние не еволюираме от материята, а деволюираме надолу от нивото на чисто духовно съзнание.

Най-голямата научна загадка на нашето съвремие

Кремо смята, че най-голямата загадка за съвременната наука е въпросът за произхода на човека. Отговорът на този въпрос ще повлияе върху живота на всеки един от нас. Мнението му е, че дарвинистите дават грешен отговор на този въпрос. Те твърдят, че сме изцяло материални същества, и държат монопол в образователната система, т.е. диктуват отговора на тези важни въпроси на всеки един от нас. Дарвинистите казват, че ние сме материални същества, които се съревновават и от това произлизат много проблеми в съвременния свят.

През двете последни десетилетия учените откриха кости и артефакти, доказващи, че преди милиони години на Земята са съществували хора като нас самите. Но научната общност потулва, игнорира и забравя тези удивителни факти. Защо? Защото противоречат на доминиращия възглед за произхода на човека, според който човекът, какъвто е сега, е еволюирал от човекоподобните си предци през последните 100 000 години.

Едва ли са празни приказки срещите с НЛО, духове, призраци и светци, както и всякакъв род паранормални явления. Дори безспорни авторитети в областта на науката като Кеплер, Нютон, Пиер и Мария Кюри, Уилям Джеймс и много други са почитатели на спиритуализма и свръхестественото. Тази идея не е чужда и на съвременната научна мисъл.
чудеса.нет


Тагове:   най,   загадка,


Гласувай:
0



1. wanksta - ...........
04.02.2008 22:45
Леко ще се отклоня от темата.Истината е именно в тези доказателства,останали в периферията на световните интереси.Колкото и да се опитват да се потушават,прикриват и маскират случаите с паранормални явления-те са факт.Най-вече за тези,които са го преживели,в това число и аз.Около 9 % от американците са имали подобни срещи,но тук вече е интересното.Защото дори и да са уверени,страха е водещ при тях.Именно по този начин властта придобива по-голяма увереност и контролира ситуацията с изящен финес.Колко ли хора биха дошли да подкрепят един човек,започнал да вика и протестира пред пармалента ? Отговора е ясен.Това е същото.А колкото до произхода на човек - Мулдашев има доста книги по тази тема,както и за други цивилизации.А и не само той.Целия свят е тръгнал към масова деградация.Не се обръща внимание на психологическите ни способности.От които когато по-голяма част бъдат открехнати от една личност - той става пешка от разредител сред кавалерията от пиратски ром.
цитирай
2. ve6terkata - Да,така е...
04.02.2008 22:59
боя се,че много хора отговарят на израза "криворазбрана цивилизация"...
тъжно е....
марионетки,пешки и какво ли още не...много страшно оръжие,,,
затова и не владеем телепатията,ще настане хаос...
а бихме могли:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ve6terkata
Категория: Други
Прочетен: 181743
Постинги: 59
Коментари: 39
Гласове: 859
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол