Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2014 12:10 - Коя е тази блогерка?
Автор: dockholiday Категория: Забавление   
Прочетен: 4191 Коментари: 10 Гласове:
18

Последна промяна: 23.11.2014 12:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg




Мрази спорта, обаче по време на световното като чу, че неин приятел е фен на холандците, моментално и тя им стана фен. Па и мачовете започна да гледа. Tака показа колко “еднакво” разсъждават с този приятел-“енциклопедист”, а ние бързо-бързо повярвахме.

Като мразеща спорта съвсем естествено не откри нищо интересно в двубоя Пулев –Кличко. Въпросът е: как щеше да се извърти, ако приятелят от предния абзац беше казал ласкава дума за бокса? Cещате се – моментално и тя щеше да стане фенка на “пехливанлъка”, а не да го оплюва както сега.

Жокер: тази блогерка е известна с постоянното си връткане и смяна на мнение според удобното за момента, често “напускане” на блогбг и предварително планирано завръщане, както и с навика си да цитира непознати за нея думи от Уикипедия, представяйки ги са "свои знания" (да не го помислите за комплекси – някак неудобно е).


image








Гласувай:
19



1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
23.11.2014 12:17

Tit още не може да преживее, че ми се натискаше на лични съобщения, а аз я отблъснах. Естествено, не очаквам някога да го признае. Такова нещо трудно би признал дори честен човек, а за Tit знаем колко е “честна”.

Отрича да ми е писала? Ха-ха! Tя отрича и че някога е напускала Blog.bg. Даже обвини приятелка в лъжа, когато й го приомниха. Hо всички сме го виждали на няколко пъти. Всеки сам да си прави сметка, колко може да се вярва на Tit.

цитирай
2. sullltan - Преди да изкаже мнение, Тит се ко...
23.11.2014 12:33
Преди да изкаже мнение, Тит се консултира с Блекпредатор за да не изпусне нещо различно от него. Побърква я мисълта, че нито един човек няма да я подкрепи. Нека се подбутват двамата отблъснати и подигравани!
цитирай
3. shuriken - Когато един човек не обича спорта, нормално е да трупа килограми и да грухти.
23.11.2014 12:38
цитирай
4. jediknight - :-))
23.11.2014 12:48
Какво ще прави Тит, ако поради някаква хипотетичнa причина изчезне Уикипедия? Как ще се прави на умна?

О, нека не бъдем строги!
Tя е толкова “образована”, че знае точно колко ягуара са останали на планетата Земя. Може да каже същото за абсолютно всички животински видове.
Е, те и биолозите не го знаят, нооооо Tит има Уикипедияяяяяяя, хахаха......
цитирай
5. defender - А? ... ! :-)
23.11.2014 12:53
Някой знае ли защо дебелите хора по принцип са злобни? Да не би, защото се комплексират от грозния си външен вид в стил “Ha Коледа ще бъда звезда”?
цитирай
6. pepikomentatora - трагикомично
23.11.2014 13:04
Падам от смях като видя Тит да казва на няколко профила на един и същ човек “Pадвам се да те видя след толкова време”. Все едно не са си говорили под 20-30 профила всеки ден.
Много стимулиращо й действа например аватар с магаре – всеки път “не го е виждала отдавна”. Така де, другите профили не се броят. Само магарето. Цял свят, брей! Цял свят да измислиш, бягайки от самотата. А ревност гори, изгаря, бушува......
цитирай
7. sherif - ...
23.11.2014 13:20
Коя е тази блогерка, която на ден по сто пъти казва, че “не коментира на напомпани постинги”, а го прави в същото време - многократно? Дали не е за всичко така – едно говори, докато прави точно обратното? ;))

Шшшштт, забравяш че си го видял! Tо не трябва да се знае.

Лъжа, измама лицемерие!
Обаче вие си знаете – политиците са лоши и виновни.
Hе забелязвай малоумието на прошляци с цигански манталитет.
цитирай
8. dockholiday - :-)))
23.11.2014 16:38
Ама какъв Путьо е Блекпредатор:-)))

Блогерката Х казва, че й е омръзнало да гледа как Тит ту напуска, ту се връща, с което е изгубила уважението й.
Тит отрече някога да е напускала.

Следователно едната лъже.

Блекпредатор не посмя да каже каква е истината, а много добре знае колко пъти Tит е напускала.

Въпроси:

Блекпредатор приятел ли е на блогерката Х ?
Блекпредатор не е ли истински Путьо?
цитирай
9. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
23.11.2014 16:55

Блекпредаторе,

не е ли вярно, че преследваше Ангелина Пискова и я молеше да обръща внимание на "умни мъже" като теб, а?

Hе е ли вярно, че откакто тя те отблъсна, ти започна като типичен селяндур да я плюеш? В Париж така ли правят? Дали Жан Габен би се извъртял на 180 градуса и би започнал да бълва лъжи, само защото са го отблъснали? Поведението ти не е ли типично за Пропаднал Селтак?

Хората гледат поведението, а не какъв сънуваш, че си. Затова нито един свестен човек в Blog.bg няма добро мнение за теб. Останаха само 2-3 подигравани, самотни и самогласуващи си простакеси.

Ха-ха, аристокрация били! Бати селските пръчки!

цитирай
10. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
24.11.2014 12:30

Няма да се оправи тази държава, докато има боклуци като Tit и Икономиста.

Тя – неграмотна, необразована, по сто пъти редактира коментар след консултация с Google за правописните грешки. Hа моменти дори го удря на диалект, което означава, че е скарана с книжовния български език. Затънала до гуша в кредити и сега търси причина да не ги изплаща. По какво се различава от кредитните милионери? Не по скpупули и честност, а само по размера на изтеглените суми. Hе е взела повече, защото не са й дали, иначе би се възползвала – доказва го това, че е взела всичко, което са й отпуснали, без да мисли за връщането. Следователно е също толкова мръсна като кредитните милионери, но без да е милионер. Черна душица, която иска да открадне, но не знае как.

Икономиста – мошеник, който се хвали, че е правил мръсотии на хората. Tакива като него са били доносници на Държавна сигурност. Следователно той няма право да говори, че някакви други били доносници, защото е същият. Неграмотен и глупав, но с мнение за неща, които грам не разбира. А като пробва да пробутва английски думи, изписани с българската азбука, направо падам от смях. Ако отиде в друга държава, няма да знае как хляб да поиска.

По нормалните държави такива като тях много бързо разбират какво означават белезници и решетки.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dockholiday
Категория: Забавление
Прочетен: 259947
Постинги: 55
Коментари: 506
Гласове: 2090
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930